Üçpınar Ortaokulu

Belgegeçer : Bulunmamaktadır
WEB https://akyakaucpinar.meb.k12.tr
Adres : Üçpınar Köyü Akyaka/KARS
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerimizin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliğiyle ilimiz ve Türkiye genelinde“ Başarılı ve Örnek Okul” olmaktır.
MİSYON : Okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek eğitimde iyiyi, güzeli, doğruyu öğrencilerimize Üçpınar Ortaokulu kalitesiyle sunmak için varız.
BAŞARILAR : 2019-2020 48 Kilo Serbest Stil Güreş Yıldız Erkekler Kars ili Birinciliği 2019-2020 48 Kilo Serbest Stil Güreş Yıldız Erkekler Kars ili İkinciliği 2019-2020 52 Kilo Serbest Stil Güreş Yıldız Erkekler Kars ili Üçüncülüğü (2 öğrenci) 2019-2020 Okul Sporları Voleybol Yıldız Kızlar İl Üçüncülüğü 2019-2020 Okul Sporları Voleybol Küçük Kızlar İl Üçüncülüğü 2019-2020 Atletizm Küçük Kızlar İl Üçüncülüğü 2017-2018 Akyaka Futbol Turnuvası 1.Ligi

Saatler : 8.30 - 15.10
Servis : Servis Aracılığıyla İlçe ve İle Ulaşım Sağlanmaktadır.
Ulaşım : Tren Yolu ve Kara Yolu
Yerleşim Yeri : Üçpınar Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 60 km İlçe Merkezine 4 km
Kontenjan Bilgileri : Şart Bulunmamakta. 2 Taşımalı Köy Kapsamında.
Sportif Etkinlikler : İlçe içindeki Futbol ve Voleybol Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler :